bemutatkozás

A bSystem.hu fantázianév mögött egy egyéni vállalkozó, Bodócs Péter rejtőzik.

Általános iskolás koromban kezdtem megismerkedni a weblapkészítés rejtelmeivel, készítettem több kezdetleges weblapot barátaimnak és magamnak. Később gimnáziumi éveim alatt elsajátítottam a dinamikus weboldalkészítés alapjait, majd ezt kamatoztatva több tartalomkezelő rendszert készítettem iskolám részére. Érettségi után a tanulmányaimat műszaki területen folytattam, és teszem ezt a mai napig. Az érettségi után ismerkedtem meg a Windows alapú szoftverek készítésének mikéntjével, több saját célra készült szoftvert csináltam.

2007 decembere és 2010 nyara között alvállalkozói szerződésben álltam a Mozaik Kft-vel, melynek keretén belül egyedi szoftvereket fejlesztettem.

2009 szeptemberétől kooperatív hallgatóként a hét négy napján szakmai gyakorlaton vettem részt 2010 júliusáig. 2010 év nyarán sikeres államvizsgát tettem, kiváló minősítéssel.

2010 áprilisától a Hun-techno Kft-nél dolgoztam, mint fejlesztő villamosmérnök. Ez évben kezdtem el a győri Szécshényi István Egyetemen a villamosmérnöki Msc képzést.

2011 februárjától a HerMész-Soft Kft-nél dolgozom, mint szoftverfejlesztő.

2012 nyarán megszereztem az okleveles villamosmérnök címet jó minősítéssel.

2012 novemberében Németországba költöztem, ahol szoftverfejlesztőként dolgozom az ORCA-Software GmbH-nál.

Emiatt az egyéni vállalkozói tevékenységemet jelenleg szüneteltetem!

 – o –

Amennyiben Önnek, vagy cégének webes megjelenésre van szüksége, esetleg egyszerűen kezelhető “tartalomkezelő rendszerrel” gondolná hatékonyabbá tenni cége működését, kérem, forduljon partnerünkhöz, a BET-VILL Kft-hez bizalommal. www.bet-vill.hu